Ga direct naar de Bags By Jassz producten

Tassen met opdruk

Goedkope tassen bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo? Hiervoor bent u bij Carebo aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatief goede tassen aan tegen een lage prijs. Een bedrukte tas is een veelgevraagd relatiegeschenk. Hij is makkelijk weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep. Een groot voordeel van een tas met bedrukking is dat hij makkelijk te gebruiken is en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld uitvoering met lange hengsel maar ook met korte hengsels.

Bedrukte Non-woven tassen

Non woven tassen zijn dé ideale beurstasjes en tevens uitermate geschikt om al uw promotieartikelen in mee te geven aan uw klanten. Ze zijn sterk, maar toch licht en comfortabel in gebruik waardoor ze zeker hergebruikt zullen gaan worden. Niet op de laatste plaats wordt er zeker ook om budgettaire redenen vaak gekozen voor non-woven tasjes. Non-woven is een materiaal dat gemaakt is uit kunstvezels van polypropyleen die worden samengevoegd met een bindmiddel. Het is een textielsoort dat niet geweven (non-woven) of gebreid is zoals vele andere textielsoorten. Het materiaal is zacht maar iets groffer als bijvoorbeeld katoen. Het materiaal is daardoor niet geschikt voor erg gedetailleerde ontwerpen, daarvoor adviseren wij katoenen tassen te kiezen.Tassen van non woven materiaal zijn duurzaam en milieuvriendelijk, want het materiaal is recyclebaar. Al onze non-woven tassen zijn te bedrukken met uw logo in uw eigen PMS kleuren, vraag nu uw offerte aan.

Katoenen tassen bedrukken met logo

Katoenen tassen bedrukken? Katoenen tassen zijn weer helemaal terug! Wij hebben een gevarieerd aanbod tassen met verschillende uitvoeringen en kleuren. We kunnen de stoffen tassen bedrukken met uw logo maar ook onbedrukt leveren vanaf kleine oplages. De keuze in hoeveelheden laten we geheel aan u over. De opdruk kunnen we u zeker bij helpen. Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee.

De katoenen of linnen tassen zijn opgedeeld in lichte of zware kwaliteit en we hebben zelfs tassen van extra zware kwaliteit. De lichtere kwaliteit tassen zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden op beurzen en evenementen. De zware kwaliteit tassen zijn ideaal te gebruiken als winkeltas met zwaardere inhoud. Daarnaast doet de kwaliteit natuurlijk ook een hoop voor de uitstraling van de tote bag. De meeste modellen leveren we zowel in de bekende ecru kleur als in vele verschillende kleuren. Omdat we zo'n groot en veelzijdig aanbod hebben, kunt u aan de linkerzijde middels de filters eenvoudig zoeken naar de meest geschikte katoenen tas.
 

Ga direct naar de Bags By Jassz producten

 

 

Neem contact met ons op

Error 404
  • Rico Verhoeven
  • Monique Smit
  • Koninklijke Nederlandse Munt
  • 3J'S
  • Bart Natuursteen
  • Kenz Figee
  • Heineken / KLM
  • Zaan de Wandel
  • Nivea
  • Aafjes Interieurs