Ga direct naar de B&C producten

B&C collection is een Belgisch merk en tevens fabrikant van moderne basiskleding en promotietextiel, opgericht in 1997. B&C kleding is van een goede kwaliteit voor een prima prijs. B&C Collection brengt leven in uw acties, promoties, ontwerpen en werkkleding met een uitgebreid aanbod aan stijlen, van klassiek tot trendy. Een collectie van de hoogste kwaliteit, met het grootste kleurenaanbod. Alle kledingstukken en kleuren zijn exclusief ontwikkeld voor een maximale impact en zichtbaarheid.

HET ASSORTIMENT VAN B&C

B&C Collection heeft o.a. T-shirts, polo's, sweaters, fleece, bodywarmers en jassen in het assortiment. Sinds 2010 is er ook een B&C PRO collectie toegevoegd aan het assortiment. De T-Shirts van B&C Collection zijn gemaakt van ringgesponnen katoen en hebben een exact collar met 3% elastaan, deze zorgt voor maximaal vormbehoud. De polo’s zijn ook van ringgesponnen katoen en de fleeces van micro-fleece. De sweaters zijn van kwaliteitskatoen en houden u lekker warm als het wat kouder is. De jassen zijn basic, maar met details van hoge kwaliteit. Al deze soorten kleding zijn leverbaar in uitgebreide kleurenpaletten en veel maatvoeringen. Comfort en functionaliteit staan voorop!

B&C EN HET MILIEU

STANDARD 100 BY OEKO-TEX® Dit ecolabel waarborgt dat de grondstoffen, de tussenproducten en de eindproducten in alle stadia van het productieproces geen schadelijke stoffen bevatten voor de mens of het milieu. B&C is voor zijn T-shirts, poloshirts, hemden en sweatshirts STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerd.

HI! I’M ORGANIC Vroeger kon u kiezen tussen erg dure biologische stijlen of een enkel T-shirt dat in verschillende collecties verstopt zat. Vandaag kunt u bij B&C kiezen uit 22 gecertificeerde biologische stijlen in 3 gamma’s - T-shirts, polo's en sweatshirts. Dit omvat een biologisch buisvorming T-shirt met korte mouwen aan instapprijs, zodat elk bedrijf duurzaamheid met volume kan combineren. Met 14 T-shirts, 2 polo's en 6 sweatshirts van 100% biologisch katoen (80% biologisch katoen en 20% gerecycled polyester voor sweatshirts), tegen een zeer gunstige marktprijs, heeft u nu echt de mogelijkheid om uw idealen na te streven zonder daarvoor de hoofdprijs te moeten betalen.

Elke keer dat u een biologisch katoenen T-shirt koopt in plaats van een klassiek katoenen T-shirt, vermindert u het waterverbruik met 91%. Biologisch katoen wordt ook geteeld binnen een rotatiesysteem dat de bodemvruchtbaarheid vergroot, de biodiversiteit beschermt. Het wordt geteeld zonder het gebruik van kunstmest, giftige pesticiden.

DE B&C COLLECTIE MET BEDRUKKING OF BORDURING

Ook op deze hele B&C collectie kunnen wij ervoor zorgen dat uw logo op de best mogelijke manier wordt geborduurd of gezeefdrukt. Op sommige artikelen is het zelfs mogelijk om digitaal te printen of er een full color transfer op te plaatsen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan aan een t-shirt met een logo op de mouw of een borduring op de rechter of linkerborst. We kunnen zelfs d.m.v. een tampondruk een neklabel aan de binnenkant van het shirt voor u drukken. Neemt u anders eens vrijblijvend contact met ons op.

Ga direct naar de B&C producten

 

Neem contact met ons op

Error 404
  • Rico Verhoeven
  • Monique Smit
  • Koninklijke Nederlandse Munt
  • 3J'S
  • Bart Natuursteen
  • Kenz Figee
  • Heineken / KLM
  • Zaan de Wandel
  • Nivea
  • Aafjes Interieurs