Direct naar de Dassy producten

 

DASSY Europe bv werd in 2007 opgericht als spin-off van een Belgische textielgroep met jarenlange ervaring in de productie van werkkleding. Vanuit deze kennis van zaken op het vlak van patroonontwikkeling, aankoop van grondstoffen en confectie, ontwikkelen ze professionele werkkledij met één doel voor ogen: de prestaties van professionals veiliger en praktischer maken.

 

KWALITEIT

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Er is resoluut gekozen voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

 

FUNCTIONALITEIT

Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt deze werkkleding van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Zo weten we als geen ander welke werkzakken een professional nodig heeft en welke praktische features een reële meerwaarde bieden. Denk maar aan de typische DASSY brede zoom waardoor je je werkbroek gemakkelijk 5 cm kunt verlengen. Ook het belang van een goede pasvorm kan niet onderschat worden. Kleding die goed zit, is namelijk niet alleen comfortabeler en praktischer, maar ook veiliger.

 

DUURZAAMHEID

Inzetten op kwaliteit, dat komt ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Anders verwoord: je werkkleding gaat langer mee. Daarvoor vertrouwen we op gevestigde waarden, zoals het merk Cordura®, de extreem slijtvaste stof waarmee we onze werkkleren op strategische plaatsen versterken, en de robuuste ritsen van YKK.

 

DESIGN

En het ziet er ook nog eens goed uit. Dat is de extra troef van Dassy werkkleding. Dassy combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen. Alle collecties worden zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kleurencombinatie kan vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren.

 

Assortiment

Hierbij zullen wij een paar Dassy producten even voor u uitlichten. Dassy werkbroek, Dassy werkjassen, Dassy overall, Dassy vest.

 

Carebo

En ook hier kunnen wij uw bedrijfslogo met diverse bewerkingstechnieken zoals borduren, transfers, zeefdruk, digitaaldruk voor u opzetten. Denk hierbij aan een opdruk op de linkerborst, of een tekst op de rug, een borduring op de mouw. Bijna alles is mogelijk.  Neem eens contact op met ons verkoopteam voor de mogelijkheden.

 

Direct naar de Dassy producten

Neem contact met ons op

Error 404
  • Rico Verhoeven
  • Monique Smit
  • Koninklijke Nederlandse Munt
  • 3J'S
  • Bart Natuursteen
  • Kenz Figee
  • Heineken / KLM
  • Zaan de Wandel
  • Nivea
  • Aafjes Interieurs