Kleur
Prijs

t/m

Merk

Elektronica, Gadgets en USB

Elektronica, USB en gadgets bedrukken met uw eigen logo? Wij kunnen uw producten bedrukken met uw eigen tekst, logo, slogan, of combinatie van beiden. Zoekt u gadgets die u kunt uitdelen als promotiemateriaal of bent u op zoek naar een luxe relatiegeschenk? Wij hebben een groot assortiment. Van powerbanks tot USB-sticks, van kabels tot  camera's, selfie sticks en nog veel meer. Wil je meer weten over de levertijden, druktechnieken of andere zaken? Mail met onze verkoopadviseurs via info@carebo.nl.

 

Gadgets bedrukken

Er is niets leuker dan een gepersonaliseerd geschenk toch? Denk hierbij aan een gepersonaliseerde giveaway  voor bijvoorbeeld beurzen, open dagen of andere promotiedoeleinden. Een geweldige toevoeging van uw merchandise. Gadgets en elektronica worden vaak bedrukt door middel van tampondruk of sublimatiedruk maar er zijn uiteraard veel meer drukmethoden.
De luxe gadgets zijn onder andere goed geschikt als relatiegeschenk. U zorgt er daarmee voor dat u een goede indruk op uw leverancier, klant of andere relatie kunt maken. Blader door de verschillende modellen en maak online uw keuze.