Contact

Formula Racing

Ga direct naar de Formula Racing producten

Het kledingmerk Formula Racing is onderscheidend, veelzijdig en geïnspireerd door de wereld van de autosport met een hoog octaangehalte. Verkrijgbaar in een breed scala aan suggestieve racekleuren, het is speciaal ontworpen voor personalisatie. Als subset van het merk Gamegear herdefiniëren ze de Amerikaanse productie van 1946. Hun prestatiestoffen zijn gemaakt om u de hoogst mogelijke resultaten te geven, of het nu in de sport of op het werk is. Bereid je voor op je volgende evenement in geborduurde werkkleding, bedrukte werkkleding of geborduurde poloshirts en val op in hun levendige kleuren en klassieke stijl.

 

Formula Racing Estoril T-shirt

Het Formula Racing Estoril T-Shirt heeft ribgebreide rand hals en mouweinden, nekband in contrasterende kleur, brede contrasterendestrepen rond schouders, armen en zijkanten, witte biezen tussen de contrasterende kleuren en een geweven etiket.

 

 

 

Classic Fit Monaco Polo

Deze polo is 210 g/m2 , 100% katoen, 1x1 plat gebreide kraag, contrasterende nekband, contrasterend ingezet stuk en mouwen met contrasterende biezen, zijsplitjes met contrasterende visgraatband, extra knoop en geweven etiket.

 

 

 

 

ClassicFit Sebring shirt SSL (korte mouw)

Dit shirt bestaat uit 85% katoen, 15% polyester is 125 g/m2, heeft een smalle button down kraag, binnenkant in contrasterende kleur, binnen borstzak, contrasterend ingezet stuk en mouwen met contrasterende biezen, rechte onderboord, zijsplitjes met contrasterende visgraatband, 2 extra knopen, geweven etiket en ze zijn ook nog eens makkelijk te strijken.

 

 

 

Badges - Patches - Borduringen

Wij kunnen ook borduurapplicaties voor u verzorgen. Dit houdt in dat wij met een laser stukken stof in een contour kunnen uitsnijden en dan deze stukken stof kunnen afborduren. Je krijgt dan de badges zoals die vaak bij motorclubs gebruikt worden. Er is dan ook nog de mogelijkheid van functiebordjes voor de voorzijde van de racekleding. Hoe stoer zou deze kleding bijvoorbeeld zijn voor de balie medewerkers van een autobedrijf. En dan met een functie bordje met je naam erop of bijvoorbeeld 1e Monteur of magazijnmedewerker. U hoort het al er zijn mogelijkheden zat. U kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen voor wat verdere informatie.

 

Ga direct naar de Formula Racing producten

  • Rico Verhoeven
  • Monique Smit
  • Koninklijke Nederlandse Munt
  • 3J'S
  • Bart Natuursteen
  • Kenz Figee
  • Heineken / KLM
  • Zaan de Wandel
  • Nivea
  • Aafjes Interieurs