Ga direct naar de Fruit of the loom producten

Fruit of the Loom werd in 1851 opgericht door twee broers in Rhode Island, VS. De B.B en R. Knight Corporation openden hun eerste fabriek en begonnen met de productie van katoenen stoffen en textiel van hoge kwaliteit. Vijf jaar later werd de merknaam Fruit of the Loom geboren, geïnspireerd op schilderijen van fruit gemaakt door de dochter van een van de klanten van het bedrijf. In 1871 werd Fruit of the Loom officieel en geregistreerd als handelsmerk. Dit maakt het bedrijf een van 's werelds oudste handelsmerken en betekent ook dat het ouder is dan Coca-Cola, de gloeilamp en zelfs de welbekende papieren zak. Met 160 jaar ervaring in het vervaardigen van kwaliteitstextiel is Fruit of the Loom uitgegroeid tot een van 's werelds meest toonaangevende kledingmerken. In 2002 werd Fruit of the Loom overgenomen door Berkshire Hathaway Group, onder voorzitterschap van een van 's werelds meest gerenommeerde zakenlieden, de heer Warren Buffett. Deel uitmaken van zo'n organisatie bood financiële zekerheid en een sterke basis waarop uitgebouwd kon worden aan de toekomst van het bedrijf.

Assortiment van Fruit of the Loom

Waar je ook naar op zoek bent in de wereld van promotiekleding, je zult merken dat één merk het allemaal heeft: Fruit of the Loom. Het Fruit-assortiment van vandaag heeft meer stijlen, keuzes, maten en kleuren dan ooit tevoren. Ze zijn al meer dan 165 jaar een toonaangevende kledingfabrikant; het assortiment, kwaliteit en service is ongeëvenaard. Elk kledingstuk in de collectie is ethisch geproduceerd en elk item is ontworpen om perfecte resultaten te geven voor elke vorm van decoratie. Of je nu op zoek bent naar kleding die geschikt is voor vrijetijdskleding, promotie, zakelijke werkkleding, muziek merchandising, schooluniform of sport, we hebben complementaire stijlen voor heren, dames en kinderen in een uitgebreide collectie Fruit of the Loom T-shirts, Fruit of the Loom hoodies Fruit of the Loom polo's, Fruit of the Loom overhemden, Performance wear en meer. Voor kleur en een ruim assortiment is Fruit of the Loom het merk om voor te kiezen.

Fruit of the Loom met opdruk

Zo lang als Carebo al  bestaat drukken we al op Fruit of the Loom producten. We weten dus als geen ander hoe deze artikelen reageren in het productieproces. Deze shirts worden heel breed ingezet en wij willen graag eens met u in contact komen hoe we dit merk voor u zouden kunnen inzetten.

 

Ga direct naar de Fruit of the loom producten

 

Neem contact met ons op

Error 404
  • Rico Verhoeven
  • Monique Smit
  • Koninklijke Nederlandse Munt
  • 3J'S
  • Bart Natuursteen
  • Kenz Figee
  • Heineken / KLM
  • Zaan de Wandel
  • Nivea
  • Aafjes Interieurs