Kleur
Prijs

t/m

Merk

Home & Living

Home & Living artikelen bedrukken? Wat dacht u van broodtrommels bedrukken met uw eigen logo, tekst of combinatie van beiden? Of gepersonaliseerde bekers en kopjes, passend bij de huisstijl van uw bedrijf? Een mok of kopje komt altijd goed van pas en is dan ook een van de relatiegeschenken die ook op kantoor een populaire keuze vormt. Wilt u keramiek laten bedrukken met uw logo, of uw bedrijfsnaam op een van de andere home en living relatiegeschenken gedrukt hebben? Wij zijn u er graag mee van dienst. Blader door ons uitgebreide assortiment en maak uw keuze.

 

Bedrukte relatiegeschenken

Opzoek naar gepersonaliseerde home giveaways of luxe relatiegeschenken? Laat hier bijvoorbeeld uw wijn en flesopener bedrukken. Kraak een fles met uw klanten en contacten in stijl. Geniet van uw pas beklonken samenwerking of besloten verkoop met een glaasje bubbels of kwaliteitswijn. De gepersonaliseerde kurkentrekker / flesopener met een subtiele en passende bedrukking van uw logo kunt u ook gewoon meegeven als blijvende herinnering.
Of wat dacht u van gepersonaliseerde onderzetters. Op deze manier zal uw bedrijfslogo vaker in het zicht zijn en stel je eenvoudig en snel een groot publiek aan uw onderneming voor. Het zijn daardoor ideale tijdloze reclamemakers. Bovendien vermindert het ook nog eens gerammel van glazen en bekers. Laat jouw onderzetters bedrukken met logo, huisstijl of tekst. Full colour of met een geheel eigen design en zet jouw onderneming in de spotlights.