Kleur
Prijs

t/m

MerkHorecakleding

In de dynamische horecabranche is de juiste kleding niet alleen een kwestie van functionaliteit, maar ook van uitstraling. Horecakleding van Carebo combineert stijl met praktisch gebruik, zodat medewerkers niet alleen goed presteren, maar ook een professionele indruk maken. Ons uitgebreide assortiment aan bedrijfskleding voor de horeca is speciaal ontworpen om aan de diverse eisen van deze branche te voldoen, van keukens tot de bediening. Lees verder.

Functionaliteit en stijl: Horecakleding

Het belang van kwalitatieve horecakleding

Onze horecakleding zorgt ervoor dat uw personeel zich comfortabel voelt en er goed uitziet, wat essentieel is voor de interactie met klanten. Of het nu gaat om schorten, koksbuizen, of serveerkleding, elk item in ons assortiment is gemaakt om bewegingsvrijheid te bieden en tegelijkertijd duurzaam genoeg te zijn om dagelijkse slijtage te weerstaan.

Materialen en technologieën

We gebruiken geavanceerde materialen die vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden zijn, wat cruciaal is in de snel bewegende horeca-omgeving. Onze kleding is ontworpen om veelvuldig wassen te doorstaan zonder aan kwaliteit in te boeten, wat zorgt voor een langdurige frisse uitstraling.

Verscheidenheid voor elke rol

Kleding voor alle horecafuncties

Of uw team nu in de keuken werkt of aan de voorkant van het huis, Carebo heeft de perfecte horecakleding. Van de robuuste koksjassen en broeken tot stijlvolle serveeroutfits en barpersoneelkleding, elk stuk is ontworpen met het oog op de specifieke taken van uw personeel.

Aanpassing en branding

Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor het aanpassen van kleding, waaronder borduren en bedrukken van logo’s en namen, om zo een sterke en coherente merkidentiteit te creëren die uw gasten zullen herkennen en waarderen.

Duurzaamheid en comfort

Toewijding aan duurzame productie

Carebo zet zich in voor duurzaamheid, niet alleen in de kwaliteit van onze kleding maar ook in onze productieprocessen. We kiezen voor milieuvriendelijke materialen en methoden waar mogelijk, om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Ontworpen voor comfort

Horecapersoneel brengt vele uren op de been door, daarom is comfort een prioriteit in onze kledingontwerpen. Ademende stoffen, ergonomische snitten en verstelbare functies zorgen ervoor dat het personeel zich de hele dag comfortabel voelt.

Ontdek onze uitgebreide collectie werkkleding

Bekijk onze volledige lijn van werkkleding op de Carebo website, waar u naast horecakleding ook andere essentiële werkkleding kunt vinden: