Ga direct naar de Regatta Classics producten

Regatta is het grootste outdoorkledingmerk van het Verenigd Koninkrijk. Regatta is een familiebedrijf gevestigd in Manchester en is er trots op dat het waar voor zijn geld biedt voor elke buitenomgeving. Met een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van outdoorkleding en kennis en vaardigheden die zijn geleerd in decennia van gestage groei, is Regatta uniek gepositioneerd om de promotie- en bedrijfskledingindustrie te voorzien van outdoor-uniformen en kleding.

Assortiment van Regatta

Van waterdichte jassen, sportkleding, klassieke werkkleding tot werkbroeken, het Regatta-assortiment biedt gegarandeerd bescherming en ziet er ook nog eens zeer stijlvol uit. Met de stoffen en de productconcepten die worden gebruikt in het Regatta assortiment die het voortouw nemen op het gebied van design en technische details, brengt het Regatta naar een steeds hoogwaardiger product.

 

Het bedrijf handelt al meer dan 50 jaar in waterdichte kwaliteitskleding, maar lanceerde 30 jaar geleden het merk Regatta, met een klein maar zeer succesvol assortiment waterdichte kleding. In de tussenliggende jaren is het merk uitgebreid naar andere productgebieden om een compleet assortiment voor de buitengebruiker aan te bieden. Gebruik makend van eenvoudige waarden van kwaliteit, waarde, stijl en service, blijft Regatta groeien en uitbreiden naar Europa.

 

Met een fantastische reputatie voor kwaliteit en waarde is de consumentenbasis van Regatta consistent gegroeid.De sleutel tot de reputatie van Regatta ligt nog steeds in de prestaties van het assortiment. Door gebruik te maken van handelsmerken van Regatta, zoals Isotex, Hydrafort en Symmetry, blijven de producten fantastische beschermende eigenschappen bieden.

 

Naarmate de wereld ethischer bewust wordt en bedrijven maatschappelijk meer verantwoordelijk moeten zijn, heeft Regatta krachtig gehandeld om ervoor te zorgen dat al hun producten volgens hoge ethische normen worden vervaardigd. Met behulp van onafhankelijke audits van leveranciers en met een solide ethisch handelsbeleid , streeft Regatta ernaar om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van hun bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde manier wordt beheerd. Hieraan verbonden, werkt Regatta ook actief om fondsen te werven om gemeenschappen rond hun leveranciersbasis te ondersteunen.

 

Ga direct naar de Regatta Classics producten

 

Neem contact met ons op

Error 404
  • Rico Verhoeven
  • Monique Smit
  • Koninklijke Nederlandse Munt
  • 3J'S
  • Bart Natuursteen
  • Kenz Figee
  • Heineken / KLM
  • Zaan de Wandel
  • Nivea
  • Aafjes Interieurs