Kleur
Prijs

t/m

MerkReizen en Outdoor

Relatiegeschenken met als thema outdoor en vrije tijd. Een uitgebreid assortiment met outdoor promotiematerialen en giveaways. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aan een doelgroep die veel buiten te vinden is of voor een evenement dat buiten plaatsvind. Er zitten in deze categorie ook veel producten die gebruikt zouden kunnen worden als merchandise op festivals. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zonnebrillen met opdruk, verrekijkers met slogan, bidons met logo, strandballen, tennissets en een picknickkleed.

Outdoor en vrijetijdsartikelen bedrukt met uw logo

Bereik uw relaties op een moment waar u eerder nooit aan heeft gedacht: hun vrije tijd. Tijdens hun vrije tijd zijn relaties bezig met activiteiten die zij leuk vinden. Komt uw naam ook op dit moment in beeld, dan zal uw naam met dat positieve gevoel geassocieerd worden. Daarnaast zijn de vrijetijdsartikelen ook geschikt voor uw medewerkers tijdens een personeelsuitje of teambuilding activiteiten. De diverse outdoor artikelen kunnen geheel naar wens bedrukt worden, bijvoorbeeld met uw logo en/of een originele tekst.

Van picknick geschenk tot gepersonaliseerde BBQ set

Voor iedere outdoor activiteit hebben wij een passend relatiegeschenk in het assortiment. Het assortiment is zeer divers. U vindt hier leuke geschenken voor sportliefhebbers, zoals bedrukbare drinkflessen, bedrukte voetballen en bedrukbare stappentellers. Ook voor relaties die houden van ontspannen in de zomerzon bieden wij leuke relatiegeschenken, denk bijvoorbeeld aan een complete picknickmand of een gepersonaliseerde BBQ set met uw logo. Van bedrukte frisbees tot bedrukbare verrekijkers, in het assortiment outdoor vindt u voor iedere relatie wat geschikts. Daarom beperkt ons assortiment zich niet alleen tot zomer vrijetijdsartikelen maar zijn er ook ruim voldoende geschenken voor de wintermaanden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukbare skipashouders, ijskrabbers en fleecedekens. Zo ziet u maar dat er niet alleen leuke producten tussen zitten maar dat er producten tussen zitten die ook praktisch in gebruik zijn. U wilt natuurlijk niet dat de relatiegeschenken die u geeft alleen een promotioneel doeleinde hebben. Het gaat er dan ook om dat de relatiegeschenken die u geeft worden gewaardeerd door uw personeel of relaties.

Laat uw vrijetijdsartikelen bedrukken met uw logo

Heeft u een teamuitje of personeelsuitje georganiseerd? Hoe slim is het om juist dan gebruik te maken van vrijetijdsartikelen die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan. Zo heeft u direct de materialen beschikbaar die u die dag kunt gebruiken, zoals een voetbal, waterflessen en badmintonsets. Na afloop kunt u deze materialen meegeven als geschenk. Wanneer uw personeel of relaties een soortgelijke activiteit in hun vrije tijd ondernemen verbinden zij het positieve gevoel dat men ervaart tijdens het bedrijven van activiteiten in de vrije tijd aan uw bedrijf. Hierdoor zal er een nog sterkere positieve associatie ontstaan met uw bedrijf.