Kleur
Prijs

t/m

Merk
Werkhandschoenen

Bescherm uw handen effectief met onze selectie van hoogwaardige werkhandschoenen. Of u nu in de bouw werkt, met chemicaliën omgaat, of precisiewerk verricht, bij Carebo vindt u de perfecte handschoenen voor elke taak. Onze collectie omvat alles van robuuste lederen handschoenen en snijbestendige modellen tot flexibele en comfortabele nitrilhandschoenen. Elk paar biedt optimale bescherming, duurzaamheid en comfort. Kies de juiste bescherming voor uw handen en verbeter uw werkveiligheid en efficiëntie.
 

Werkhandschoenen personaliseren met eigen logo

Bij Carebo weten we hoe cruciaal het is om veilig en toch representatief te zijn in elke werkomgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om alle werkhandschoenen uit ons assortiment te personaliseren met uw eigen logo of tekst. Dit versterkt niet alleen de professionele uitstraling van uw team, maar vergroot ook de merkbekendheid. Onze werkhandschoenen zijn ontworpen voor optimale bescherming en comfort, en kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften. Kies uit een breed scala aan stijlen en materialen, en maak uw werkhandschoenen uniek en herkenbaar met Carebo.

Bescherm uzelf en personeel op de werkplek met onze werkhandschoenen!

Bij Carebo begrijpen we het belang van veiligheid op de werkplek. Ons assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) biedt de nodige bescherming tegen diverse risico's. Of het nu gaat om kniebeschermers, werkhandschoenen, of helmen, elk product is zorgvuldig geselecteerd om veiligheid en comfort te garanderen. Zie al onze PBM.

Waarom kiezen voor Carebo voor uw PBM?

Onze PBM-producten voldoen aan de strikte veiligheidsnormen en zijn ontworpen om optimale bescherming en comfort te bieden. Wij bieden een breed scala aan producten om te zorgen dat u volledig beschermd bent in elke werkomgeving. Met onze PBM kunt u risico's minimaliseren terwijl u de efficiëntie op de werkplek verhoogt.

Ontdek onze andere PBM categorieën:

  • Kniebeschermers: Essentieel voor werkzaamheden die belasting van de knieën vereisen.
  • Oorbescherming: Biedt bescherming tegen schadelijke geluidsniveaus die gehoorbeschadiging kunnen veroorzaken.
  • Helmen: Onmisbaar voor hoofdbescherming in bouw en industrie.
  • Maskers: Bescherm uzelf tegen stof, dampen en andere ademhalingsrisico's.
  • Veiligheidsbrillen: Voorkom oogletsel door vliegende deeltjes en chemische spatten.

Kies voor de veiligheid en kwaliteit van Carebo voor uw PBM!

Investeer in uw veiligheid met de betrouwbare en comfortabele PBM van Carebo. Elk product in ons assortiment is grondig getest om aan de hoge veiligheidsnormen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over hoe onze PBM u kunnen beschermen op de werkplek.