Kleur
Prijs

t/m

Merk
Werktruien

Werksweaters en vesten zijn onmisbaar voor de professional. Kleding die lekker zit en ook langdurig meegaat voorzien van een geborduurd logo of full color transfer geeft een betrouwbare uitstraling. De meest verkochte zijn de sweaters van Tricorp, sweaters van Blaklader, sweaters van Dassy workwear en de sweaters van Santino. Sommige truien zijn op 60 graden wasbaar andere hebben een leuke contrast (bicolor) kleur. Er zijn zoveel mogelijkheden waarbinnen wij u graag adviseren. Neemt u gerust even contact met ons op. Lees verder.

Wij hebben ook nog sweaters, hoodies, polosweaters, half zip sweaters en fleece truien!

 

Zoek je naar comfortabele werktruien die je warm houden tijdens je werk? Carebo heeft een uitgebreide collectie werktruien die ideaal zijn voor zowel binnen als buiten werkzaamheden. Onze truien bieden niet alleen warmte maar ook stijl en duurzaamheid, essentieel voor elke werkplek. Ontdek vandaag nog onze veelzijdige selectie werktruien.

Comfortabele en duurzame werktruien

Gemaakt voor werk en weer

Elke werktrui in ons assortiment is zorgvuldig gekozen om maximale warmte en comfort te bieden, zonder in te leveren op bewegingsvrijheid:

  • Materialen van topkwaliteit: Onze truien zijn vervaardigd uit materialen die zowel warmte bieden als bestendig zijn tegen veelvuldig wassen.
  • Ontworpen voor beweging: Ze zijn ontworpen met het oog op werkcomfort, zodat je je vrij kunt bewegen zonder beperkingen.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse werkomgevingen, van de bouwplaats tot een onverwarmde magazijn.

Een breed scala aan soorten en stijlen

Onze werktruien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen om aan alle behoeften te voldoen, van eenvoudige designs die onder een werkjas gedragen kunnen worden tot zwaardere opties die als bovenkleding functioneren. Ons assortiment omvat naast werktruien dan ook praktische werk sweaters, stijlvolle werk hoodies, en comfortabele werk polosweaters. Voor diegenen die extra gemak zoeken, hebben we werk half zip sweaters die eenvoudig aan en uit te trekken zijn. Daarnaast bieden onze werk fleece truien uitstekende warmte en comfort tijdens koudere dagen, ideaal voor buitenwerk.

Kies de perfecte werktrui voor jouw team

Onze selectie biedt niet alleen functionaliteit maar ook de mogelijkheid om een professionele uitstraling te behouden die past bij jouw bedrijfsimago. Of je nu op zoek bent naar iets neutraals of met een logo, wij hebben de opties die je nodig hebt.

Verken meer werkkledingopties

Voor een complete professionele uitstraling combineer je onze werktruien met andere kledingstukken uit ons aanbod. Hier is een volledige lijst van onze subcategorieën:

Bezoek onze volledige werkkleding categorie voor een breed aanbod dat jouw professionele imago versterkt.